1. Home
  2. Algemene instellingen
  3. Algemene instellingen

Algemene instellingen

Inhoud van dit artikel

In de algemene instellingen vind je verschillende instellingen om KerkBeamer naar wens in te richten. De algemene instellingen worden steeds verder uitgebreid. Op dit moment vind je er onderstaande instellingen. Klik in het dashboard onder Instellingen op Algemeen om deze instellingen te openen.


KerkTV

Wil je gebruik maken van camerabediening en kerkTV via KerkBeamer? Door het vinkje voor “Verschillende weergaven gebruiken voor beamer en KerkTV” aan te zetten activeer je kerkTV. Klik onderaan op Opslaan. Doorloop nu deze stappen om camerabediening en kerkTV in te stellen.


Liederen

In KerkBeamer voorzien we steeds meer liederen van notenbalken. Wil jij notenbalken gebruiken in KerkBeamer? Zet dan het vinkje voor “Notenbalken gebruiken” aan en klik onderaan op Opslaan.

Bij het toevoegen van een lied krijg je nu de mogelijkheid om een lied met notenbalken weer te geven. Let op; nog maar een klein deel is voorzien van notenbalken. We gaan de notenbalken de komende tijd verder uitbreiden.

Voor het weergeven van notenbalken op de beamer in de kerk is de nieuwste versie van de KerkBeamer Software nodig. Tenminste versie 1.3 (17 feb. 2021). Bij oudere versies is er een kans dat de software vastloopt.


Bijgewerkt op 18 februari 2021

Heeft dit artikel je verder geholpen?

Wellicht vind je dit ook interessant