1. Home
  2. Overige
  3. Hulp op afstand

Hulp op afstand

De documentatie geeft antwoord op veel vragen. Toch kan het voorkomen dat je er niet helemaal uitkomt of dat er onverhoopt is misgaat. Dan helpen we je uiteraard graag persoonlijk verder. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Soms is het handig als we met je meekijken op jouw computer of de computer in de kerk. We gebruiken hiervoor AnyDesk.


AnyDesk

Met AnyDesk kunnen we meekijken op jouw computer en als het nodig is de besturing ervan overnemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de instellingen kijken of KerkBeamer voor je instellen. Dit doen we op afspraak. Het is belangrijk dat zowel jij als wij online zijn. Vaak bellen we tegelijkertijd ook, zodat we kunnen uitleggen wat we doen.

AnyDesk downloaden en installeren

Voordat we mee kunnen kijken is het belangrijk dat je onze AnyDesk client op je computer hebt staan. De client kun je hieronder downloaden. Zodra het downloaden klaar is kun je AnyDesk installeren. Dubbelklik hiervoor op het gedownloade bestand en volg de installatiewizard van AnyDesk.


AnyDesk gebruiken

Op het moment dat wij mee willen kijken op jouw computer starten wij onze versie van AnyDesk op. Om in te kunnen loggen op jouw computer hebben wij jouw AnyDesk ID nodig. Deze vind je in AnyDesk onder Deze werkplek . Geef deze aan ons door, zodat we met je mee kunnen gaan kijken.


Bijgewerkt op 10 maart 2021

Heeft dit artikel je verder geholpen?

Wellicht vind je dit ook interessant