Media/Afbeeldingen

Via “Media” kun je afbeeldingen uploaden die je wilt gebruiken in een layout. Denk hierbij aan de algemene achtergrondafbeelding of bijvoorbeeld een logo voor onderaan presentaties. De afbeeldingen bekijk en upload je via Instellingen > Templates & Layouts > Media.


Afbeelding uploaden

In het overzicht vind je alle reeds ge-uploade afbeeldingen. Klik rechts bovenin op “Media toevoegen” om een nieuwe afbeelding te uploaden en kies de afbeelding die je wilt uploaden vanaf je computer. JPEG, PNG en GIF bestanden worden ondersteund. De grootte van de afbeelding maakt niet uit, wij verkleinen de afbeelding automatisch. Klik op “Toevoegen” om jouw afbeelding te uploaden. NB: momenteel worden grotere afbeeldingen niet altijd direct in het overzicht weergegeven. Klik bijvoorbeeld op “Layouts” en vervolgens weer op “Media” om de afbeelding zichtbaar te maken. Wij werken aan een oplossing.

Afbeelding gebruiken

Afbeeldingen kunnen gebruikt worden in layouts. Klik op een afbeelding om deze te openen. Je ziet daar de afbeelding en een code. Deze code kun je kopiëren en gebruiken in je layouts/stylesheets.


Bijgewerkt op 12 februari 2021

Heeft dit artikel je verder geholpen?

Wellicht vind je dit ook interessant