Handige tekstvariabelen

Door gebruik te maken van variabelen kun je bij het aanmaken van een nieuwe presentatie, en zelfs nog tijdens een presentatie, tekstuele onderdelen snel vullen.

Artikel lezen

Handige CSS-codes

Door gebruik te maken van CSS-codes zijn de mogelijkheden in je layouts bijna onbeperkt. In onze standaard layouts is veel al voor je klaargezet. Ga je aan de slag met het aanpassen van de stylesheets? Misschien komen onderstaande CSS-codes goed van pas.

Artikel lezen

Variabelen, templates en layouts

Variabelen, templates en layouts hebben veel met elkaar te maken. In dit artikel leggen we de samenwerking tussen deze drie onderdelen uit en vind je een handig stappenplan om met deze drie onderdelen te gaan werken.

Artikel lezen

Media

Via “Media” kun je afbeeldingen uploaden die je wilt gebruiken in een layout. Denk hierbij aan de algemene achtergrondafbeelding of bijvoorbeeld een logo voor onderaan presentaties.

Artikel lezen

Variabelen

Door gebruik te maken van variabelen kun je dia’s, op basis van voorwaarden, wel of niet tonen in een presentatie of variabele gegevens, zoals een collectedoel, eenvoudig invullen.

Artikel lezen

Templates

In een template verwerk je alle basisonderdelen van een presentatie, waardoor je deze niet in elke presentatie opnieuw hoeft aan te maken. Je kunt bijvoorbeeld een template aanmaken voor de ochtenddienst en een template voor de middagdienst.

Artikel lezen

Layouts

Layouts geven je presentaties vorm. In een layout bepaal je bijvoorbeeld de achtergrond, kleuren en het lettertype van je presentaties. Door middel van CSS code kun je alles aan je presentatie aanpassen.

Artikel lezen